Dansskola

Nya turer i Tonys dansskola

Tillhör du dem som inte riktigt vågar, för att alla andra verkar så duktiga? Eller har du tröttnat på dina vanliga turer och vill lära dig något nytt? Tony Irvings Dance Academy är inspirerande och givande, oavsett kunskapsnivå. Tony håller kurs alla dagar tillsammans med sin Let´s Dance-kollega Cecilia Ehrling. Varje dag har ett eget danstema och du lär dig massor på en dags intensiva men roliga timmar. Vi vill att så många som möjligt ska få lära sig att dansa!

Danseliten lär ut

Dansen har varit en stor del i Tony Irvings liv ända sedan barnsben i England. Han har tävlat i dans i över 20 år och har blivit känd i de svenska hemmen som juryns färgstarka ordförande i teveprogrammet Let’s Dance. Tillsammans med Cecilia Ehrling, som är tävlingsdansare och fyrfaldig vinnare av Let’s Dance, håller han inspirerande danskurser. Tony och Cecilia lär ut de bästa knepen, under inspirerande former så att du är redo för kvällens dans. Varje dag har ett eget danstema.

Film: Lär dig Foxtrot med Tony och Cecilia

Foxtrot är en klassisk dans som passar till det allra mesta som spelas på dansbandsveckan. Men även om grunderna kan verka enkla, finns det alltid något nytt att lära. I den här filmen visar Tony och Cecilia bland annat de fyra fattningsvarianterna: svensk, klassisk, country, kompakt – en för alla smaker!