Dansen och musiken i Grönlandsparken

I centrala Malung ligger Grönlandsparken. På dagen uppträder artister och dansband här. I Tältet erbjuds mat från världens alla hörn och på kvällen är det scenshow med några av Sveriges bästa coverband!

Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken

Det är på scenen i Grönlandsparken som det händer saker dagtid. Fem timmar om dagen bjuds det på underhållning, medan publiken lutar sig tillbaka i gröngräset eller tar en svängom på den intilliggande dansbanan. Såväl de mest populära dansbanden, liksom inbjudna gäster uppträder på scenen och det är en riktigt skön atmosfär. Vikingarna inleder Dansbandsveckan 2024 söndagen den 14 juli med att stå på scenen 13.00 och spela kramgoa låtar. Programledarna Johan Eriksson och Hanna Börjesson är på plats hela veckan och bjuder på härlig underhållning, tillsammans med husbandet Partypolarna! 

Programmet för scenen

Från måndag 15 juli till lördag 20 juli mellan klockan 12-17 uppträder flera dansband och värmer upp publiken inför dansen på Orrskogen på kvällen. Mer detaljinformation kommer att finnas i en programbok som kan köpas under veckan på plats i Grönlandsparken.

Tältet i Grönlandsparken

I Tältet vid Grönlandsparken i centrala Malung kan du njuta av ett varierat utbud av mat och dryck på dagarna. När det börjar skymma förvandlas Tältet till en härlig rockscen. Här spelas de bästa sommarhitsen och det är nästan omöjligt att stå still. Klockan 20.00 är det scenshow med några av Sveriges bästa coverband, vilket garanterar hög stämning. En perfekt uppladdning innan du går vidare till dansen på Orrskogen.

Banden som spelar i Tältet i Grönlandsparken 2024

13/7         Lördag      Partypolarna                                         

14/7         Söndag     Farbror Fläsk                                         

15/7         Måndag    Pex and the boys              

16/7         Tisdag      2 Blyga Läppar                 

17/7         Onsdag     Fröken Snusk                                         

18/7         Torsdag    Rydell & Quick                  

19/7         Fredag      Partypatrullen                  

20/7         Lördag      Dansbandskungen     

Tältet öppnar kl 11.00 och har öppet till 00.0018-årsgräns från kl 18.00.

dagar kvar

Ladda ner vår app

Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.