Dansen och musiken i Grönlandsparken

I centrala Malung ligger Grönlandsparken. På dagen uppträder artister och dansband här. I Tältet erbjuds mat från världens alla hörn och på kvällen är det scenshow med några av Sveriges bästa coverband!

Tältet i Grönlandsparken

I Tältet vid Grönlandsparken i centrala Malung kan du njuta av ett varierat utbud av mat och dryck på dagarna. När det börjar skymma förvandlas Tältet till en härlig rockscen. Här spelas de bästa sommarhitsen och det är nästan omöjligt att stå still. Klockan 20.00 är det scenshow med några av Sveriges bästa coverband, vilket garanterar hög stämning. En perfekt uppladdning innan du går vidare till dansen på Orrskogen.

Här hittar du årets program för Tältet.

Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken

Det är på scenen i Grönlandsparken som det händer saker dagtid. Fem timmar om dagen bjuds det på underhållning, medan publiken lutar sig tillbaka i gröngräset eller tar en svängom på den intilliggande dansbanan. Såväl de mest populära dansbanden, liksom inbjudna gäster uppträder på scenen och det är en riktigt skön atmosfär.

Program för Bertil Elfströms scen

Söndag 16 juli kl 13 Invigning med Arvingarna med fler.
Måndag 17 juli kl 12-17 Luciano, Casanovas med fler.
Tisdag 18 juli kl 12-17 Streaplers med fler.
Onsdag 19 juli kl 12-17 Olle Jönsson med fler.
Torsdag 20 juli kl 12-17 Larz Kristerz med fler.
Fredag 21 juli kl 12-17 Grönwalls med fler.
Lördag 22 juli kl 12-17 Blender med fler.

Programbok

Under veckan säljs en programbok med information om det som händer på Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken. Den innehåller en lott som ger chans att vinna fina priser!

Ladda ner vår app

Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.