Sök
Stäng denna sökruta.

Övrig praktisk information

Vilken väska får man ta med sig in i Orrskogen på kvällen och vad är det för drönare i luften? Här hittar du övrig praktisk information.

Små väskor tillåtna

Det råder ett generellt väsk- och ryggsäcksförbud på större evenemang i Sverige. Under Dansbandsveckan är det tillåtet med väskor och ryggsäckar dagtid i Grönlandsparken och PD-området.

Kvällstid på Folkets Park Orrskogen är det tillåtet att ta med sig väskor och ryggsäckar med en maximal storlek 40 x 40 x20 cm (höjd x bredd x djup).

Kamerabevakning och kameraövervakning

Obemannat luftfartyg, fasta kameror. Under tiden 13 juli–21 juli 2024 kommer Polismyndigheten utföra kamerabevakning i det trygghetsskapande och brottsbekämpande arbetet i Malung. Detta sker med drönare och fastmonterade kameror i Grönlandsparken och vid entrén på Folkets Park Orrskogen.

Mer information finns att läsa här

Malung polisstation öppen hela veckan

Under v. 29 kommer receptionen på Malungs polisstation att vara öppen måndag–fredag mellan klockan 09.00–15.00.

– Det här har vi inte kunnat erbjuda på flera år och något som gör mig glad att vi äntligen kan erbjuda detta. Syftet är ju att öka servicen och göra det så enkelt som möjligt för allmänheten att komma i kontakt med oss eller för att göra en anmälan, säger kommunpolis Rickard Sandbäck.

Mer information finns att läsa här

Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.