Sök
Stäng denna sökruta.

Dansbandsveckans samarbetspartners 2024

Huvudpartner

Landshypotek bank

Hela landets bank. Sedan 1836.
Som stolt huvudpartner till Dansbandsveckan ser vi mycket fram emot att snart träffas i Malung igen. Vi är på plats i Grönlandsparken alla dagar och samarbetar som vanligt med våra vänner i hela landets band. Här kommer du bland annat kunna fota dig som Larz-Kristerz, försöka få kulan i det stora Sverigespelet att slutligen hamna i Malung och hjälpa Peter att träffa tonen i din mobiltelefon. Hoppas vi ses! 

På landshypotek.se kan du se mer om vad vi har att erbjuda. 

Samarbetspartners

Dalakraft

På elhandelsbolaget Dalakraft älskar vi Dalarna och folket här. Alla krafter som får det att hända. Eldsjälar, föreningar, entreprenörer och andra som bidrar till en stark och livskraftig region.

Vår filosofi är att finnas nära våra kunder och för oss är närhet mer än fysiska avstånd. Det är också trygghet, omsorg och pålitlighet. Det återspeglar sig i våra produkter, tjänster och vårt bemötande.

Vi tror att vi blir starkare tillsammans. Därför vill vi samverka med andra starka aktörer i regionen som också bidrar till ett livskraftigt Dalarna – som Dansbandsveckan.

Vi är Dalakraft – och vi är mer ett elbolag!

Läs mer på dalakraft.se

Viking Line

Viking Line Skandinavien är det marknadsledande varumärket i passagerartrafiken på Östersjön med trafik mellan Finland, Åland och Sverige samt mellan Finland och Estland.

Vi erbjuder ett brett utbud av kryssningar över hela Östersjön och har resor som passar alla. Vi anordnar också den populära Dansbandsveckan på Cinderella i januari varje år.

Läs mer på vikingline.se

Är du intresserad att bli vår samarbetspartner?

Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.