Dansbandsveckans samarbetspartners 2023

Huvudpartner

Landshypotek bank

Hela landets bank. Sedan 1836.
Landshypotek grundades av Sveriges lantbrukare. Sedan 1836 har vi tillsammans med våra kunder bidragit till ett rikare liv i hela landet. Idag finansierar vi såväl företagande inom jord och skog som boende för hus- och gårdsägare och erbjuder tryggt sparande till alla.

Som stolt huvudpartner till Dansbandsveckan ser vi mycket fram emot att få träffas igen i sommar! Mer information kommer!

Läs mer på landshypotek.se

Samarbetspartners

Dalakraft

På elhandelsbolaget Dalakraft älskar vi Dalarna och folket här. Alla krafter som får det att hända. Eldsjälar, föreningar, entreprenörer och andra som bidrar till en stark och livskraftig region.

Vår filosofi är att finnas nära våra kunder och för oss är närhet mer än fysiska avstånd. Det är också trygghet, omsorg och pålitlighet. Det återspeglar sig i våra produkter, tjänster och vårt bemötande.

Vi tror att vi blir starkare tillsammans. Därför vill vi samverka med andra starka aktörer i regionen som också bidrar till ett livskraftigt Dalarna – som Dansbandsveckan.

Vi är Dalakraft – och vi är mer ett elbolag!

Läs mer på dalakraft.se

Viking Line

Viking Line Skandinavien är det marknadsledande varumärket i passagerartrafiken på Östersjön med trafik mellan Finland, Åland och Sverige samt mellan Finland och Estland.

Vi erbjuder ett brett utbud av kryssningar över hela Östersjön och har resor som passar alla. Vi anordnar också den populära Dansbandsveckan på Cinderella i januari varje år.

Läs mer på vikingline.se

Är du intresserad att bli vår samarbetspartner?