Sök
Stäng denna sökruta.

Danslärarna

Dessa lärare träffar du under Dansskolan på Dansbandsveckan i Malung 2024. Se programmet här och köp biljett till dansskolan här!

Danssköldarna P-A & Marie

P-A & Marie är kända ansikten i Sverige när det gäller gammaldans/gillesdanskurser. Under veckodagarna håller de kvällskurser och på helgerna är de ute i landet hos föreningar/klubbar och håller helgkurser. Sedan många år tillbaka är P-A och Marie ett stående inslag på både Dansbandsveckan i Malung och under Dansbandsveckan på Cinderella. P-A har varit instruktör sedan slutet på 80-talet och sedan början av 90-talet är även Marie med i bilden. De som varit med på P-A och Maries kurser vet att det är passionen för dansen, humor, skratt och viljan att alla ska ha trevligt och roligt som genomsyrar lektionerna. Allt är uppbyggt på ett pedagogiskt sätt för att entusiasmera kursdeltagarna till att göra sitt bästa.

Tony Irving

Tony är Sveriges största dansprofil som med sin brittiska accent och sin färgstarka personlighet blivit en mycket folkkär person. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i 20 år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans på olika nivåer. Tonys stora passion i livet är att främja dans i samhället. En danslektion med Tony är både rolig och seriös och Tony har förmågan att ena grupper av människor från alla bakgrunder i alla åldrar.

Cecilia Ehring Danermark

Cecilia är en erfaren dansinstruktör och inspiratör som dansat sedan barnsben. Från 9 års ålder har hon tävlingsdansat och vunnit flertalet medaljer vid såväl nationella som internationella tävlingar. Hon har medverkat som dansare i TV4s succéprogram Let´s Dance i hela femton säsonger – där hon knipit första platsen och glasskon fyra gånger! I Malung är Cissi Tony Irvings danspartner under danskurserna från måndag till och torsdag.

Tony Möörk

Tony Möörk har över 30 års erfarenhet av de sociala dansbanorna och av att lära ut socialdans. Som en av grundarna av FoxFusion håller han ett stort antal danskurser årligen runt om i Sverige och är en av Sveriges mest eftertraktade instruktörer. Tony har en gedigen pedagogisk utbildning och ett särskilt sinne för struktur, teknik och att lyfta både föraren och följaren i sin pedagogik.

danslärare-conrad-cajsa-matilda

Conrad Lindström, Matilda Lindgren och Cajsa Weinemo

Conrad Lindström har dansat själv i över 20 år och har coachat och tränat andra i 10 år. Conrad älskar dans och dess sociala form. Conrad och Matilda Lindgren är buggpartners och har tillsammans fått ett flertal medaljer i Bugg-SM.

Conrad och Cajsa Weinemo har dansat Boogie Woogie ihop sedan 2019 och har sedan dess 3 SM-medaljer. De har stått på prispallen under Världscupen och var rankade topp 3 i världen 2023. De tillhör landslaget och älskar själva att dansa Boogie Woogie socialt.

dagar kvar

Ladda ner vår app

Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.