Upplev dansbandskonserter live i Malung 2021

Logotyp och program för digitala dansbandsveckan 2021

Välkommen till Orrskogen i Malung i sommar! Här spelar några av Sveriges största dansband under vecka 29.  Ett fåtal exklusiva biljetter släpps för en sittande publik på plats i Malung. Det blir fullt fokus på härlig dansbandsmusik!

Njut av dina favoritdansband på plats i Malung i sommar.De dansband som kommer att medverka och spela live från dansbana 2 i Folkets Park Orrskogen är: 

Måndag 19/7: Streaplers
Tisdag 20/7: Donnez
Onsdag 21/7: Blender
Torsdag 22/7: Martinez
Fredag 23/7: Callinaz
Lördag 24/7: Sannex

 Det kommer att bli huvudfokus på dansbandsmusik.

– Vi är så glada för att de här folkkära dansbanden kommer och spelar i Malung i sommar. Även om det inte blir någon traditionell dansbandsvecka i år på grund av pandemin kommer vi kunna bjuda på fantastisk dansbandsmusik, säger Lars Bälter. 

 De gäster som kommer vara på plats i Malung kommer även att serveras en trerätters middag. Biljetterna finns i ett begränsat antal. Konserterna kommer även att sändas på Facebook. 

Köp biljett till livekonserter på plats i Malung här »

Fler nyheter och artiklar

Sommarens danskurser

Nu är biljetterna och ute till sommarens danskurser. Under Dansbandsveckan i sommar kan du både slipa till tekniken och testa helt nya dansstilar. ...

Gammaldansen har fått ett uppsving!

Intresset ökar för traditionell gammaldans och i maj anordnas en hel gammaldansweekend i Malung. – Många som dansar modern dans vill vidga sina vyer och testa något annat. Gammaldansen är också ett härligt kulturarv som vi vill värna om, säger dansläraren P-A Sköld....

Stark försäljningsstart inför Dansbandsveckan 2024

Många har valt att köpa biljetter inför Dansbandsveckan 2024 redan nu. Försäljningskampanjen som genomfördes mellan 1 oktober och 31 december 2023 slog väl ut med en försäljningsökning på 38 procent, jämfört med försäljningen året innan....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.