Sök
Stäng denna sökruta.

Missa inte digitala dansbandsveckan!

Även om det inte blir någon traditionell Dansbandsvecka i Malung i år, kommer Dansbandsveckan att bjuda på Digitala Dansbandsveckan 13-18 juli, med sändningar på Facebook fyllda med intervjuer, dansbandsmusik och guldkorn från tidigare Dansbandsveckor.

Måndag den 13 juli till fredag den 17 juli sänds programmet “Dansa hemma” i SVT mellan kl. 18.30–19.30. Där blir det livekonserter med några av Sveriges populäraste dansband: Casanovas, Martinez, Larz Kristerz, Streaplers och Blender.

Direkt efter SVT:s sändningar, blir det livesändning på Dansbandsveckans Facebook-sida kl. 19.30–20.15. Det blir eftersnack med banden som medverkat i SVT under veckan, dansbandsmusik, tävlingar, intervjuer med följare, dansbandsprofiler och digital danskurs med Tony Irving.

– Det oerhört viktigt att hålla kontakten med dansgästerna och följarna även om det inte blir någon traditionell Dansbandsvecka i år. På det här sättet bjuds publiken på massor med härlig underhållning med fokus på dansband, säger Lars Bälter, marknadschef på Dansbandsveckan.

Lördag 18 juli blir det en nostalgisändning på Dansbandsveckans Facebooksida mellan kl. 19.30–21,00 med guldkorn och tillbakablickar på dansen från Folkets Park Orrskogen och programmet från Scenen i Grönlandsparken under 34 år och Guldklavens 20 första år. Det blir också auktion på dansbandsprylar, intervjuer och andra dansrelaterade reportage.

Digitala Dansbandsveckan är möjlig att genomföra tack vare ett samarbete mellan Landshypotek Bank och Dansbandsveckan i Malung. Landshypotek Bank är sedan 2019 stolt partner till Dansbandsveckan och exklusiv presentatör av Digitala Dansbandsveckan 2020. Programledare är Mats Ingels, känd radioröst från Sveriges Radio som dessutom är väl insatt i dansbandsbranschen. Han hoppas att du som tittare vill dela med dig av sina bästa minnen från Dansbandsveckans 34 första år och även filma när du dansar hemma i vardagsrummet, i trädgården eller kanske på badstranden!

Lägg in dina dansbilder på instagram: #digitaladansbandsveckan och maila dina dansfilmer och minnen till dans@dansbandsveckan.se

Digitala Dansbandsveckan presenteras i samarbete med Landshypotek Bank 

Se programmet för veckan.

Fler nyheter och artiklar

Klart för gammaldansweekend 2025

Nu är det klart att Dansbandsveckan anordnar Gammaldansweekend i Malung 29–31 maj 2025....

Aktiviteter för barn

Det är inte bara vuxna som kan roa sig under Dansbandsveckan vecka 29. Den blå fen anordnar dans, lekar och skoj för de yngsta....

Nomineringarna till Guldklaven 2024 släppta

Söndagen den 14 juli kl 18.30 i Orrskogens Folkets Park, och i efterhand i Sveriges Radio P4, delas Sveriges viktigaste dansbandspriser ut. Nu offentliggörs årets nomineringar....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.