Köp din biljett till dansbuffén

Starta danskvällen på Folkets Park Orrskogen med att äta vår mycket populära buffé som serveras måndag-lördag kl. 18.00–19.30.

Dansbuffén kostar 370 kr per person och bordsvatten eller lättöl ingår. Dansbuffén har även fullständiga rättigheter och mer dryck finns att köpa i baren. Det finns begränsat antal biljetter, så se till att boka din plats i tid. Det är endast förbokning som gäller och du köper din biljett via den här länken. Se till att meddela eventuella allergier och intolerans i förväg till hovmästaren på 070-6230797. Se hela veckans meny här.

Fler nyheter och artiklar

Vikingarna gör sin sista spelning under Dansbandsveckan 2024

Vikingarna har spelat dansbandsmusik sedan 1958 och är Sveriges i särklass främsta dansband genom tiderna. De gör sin sista offentliga spelning i Sverige under invigningen av Dansbandsveckan 2024, söndagen den 14 juli klockan 13.00, på Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken i Malung....

Dansbandsveckan i din ficka

Du vet väl att du kan ladda ned Dansbandsveckans app?...

Dansbandsvärldens Oscarsgala – Guldklaven

Varje år delas Guldklaven ut till några av de bästa dansbanden i Sverige. Guldklaven är Dansbandsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan och den glittriga galan hålls alltid i Malung under Dansbandsveckans första kväll! ...
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.