5 saker du inte får missa på Dansbandsveckan

Här är några av höjdpunkterna i Malung vecka 29.

Västerdalsträffen – bilträffen för alla vackra klassiska bilar, och även motorcyklar och lådbilar(!). Kanske har du själv en skönhet att visa upp?

Dansskola – med Tony Irving och Cecilia Ehrling. Alltid lika populärt, passa på att lära dig en ny dans eller finslipa tekniken i år!

82 dansband – 2019 års uppställning består av 82 otroligt svängiga band som garanterat kommer att få dig att ryckas med och ut på dansgolvet.

6 dansbanor – Våra dansbanor har fått uppleva mycket genom åren och vi hoppas fylla dem med lika många fina minnen nästa sommar! Våra golv är specialbyggda i extra tåligt trä, som ger massor med sväng.

Grönlandsparken – Det är här det händer på dagtid. Massor av härlig underhållning och musik utlovas, här finns något för alla!

Fler nyheter och artiklar

Gammaldansen har fått ett uppsving!

Intresset ökar för traditionell gammaldans och i maj anordnas en hel gammaldansweekend i Malung. – Många som dansar modern dans vill vidga sina vyer och testa något annat. Gammaldansen är också ett härligt kulturarv som vi vill värna om, säger dansläraren P-A Sköld....

Stark försäljningsstart inför Dansbandsveckan 2024

Många har valt att köpa biljetter inför Dansbandsveckan 2024 redan nu. Försäljningskampanjen som genomfördes mellan 1 oktober och 31 december 2023 slog väl ut med en försäljningsökning på 38 procent, jämfört med försäljningen året innan....

Vikingarna gör sin sista spelning under Dansbandsveckan 2024

Vikingarna har spelat dansbandsmusik sedan 1958 och är Sveriges i särklass främsta dansband genom tiderna. De gör sin sista offentliga spelning i Sverige under invigningen av Dansbandsveckan 2024, söndagen den 14 juli, på Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken i Malung....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.