5 saker du inte får missa på Dansbandsveckan

Här är några av höjdpunkterna i Malung vecka 29.

Västerdalsträffen – bilträffen för alla vackra klassiska bilar, och även motorcyklar och lådbilar(!). Kanske har du själv en skönhet att visa upp?

Dansskola – med Tony Irving och Cecilia Ehrling. Alltid lika populärt, passa på att lära dig en ny dans eller finslipa tekniken i år!

82 dansband – 2019 års uppställning består av 82 otroligt svängiga band som garanterat kommer att få dig att ryckas med och ut på dansgolvet.

6 dansbanor – Våra dansbanor har fått uppleva mycket genom åren och vi hoppas fylla dem med lika många fina minnen nästa sommar! Våra golv är specialbyggda i extra tåligt trä, som ger massor med sväng.

Grönlandsparken – Det är här det händer på dagtid. Massor av härlig underhållning och musik utlovas, här finns något för alla!

Fler nyheter och artiklar

Banden som spelar i Tältet under Dansbandsveckan 2023

Banden som spelar i Tältet 2023

Nu har banden släppts som spelar i Tältet under Dansbandsveckan i sommar. Några av Sveriges mest rutinerade coverband ska äntra scenen, plus Epa-dunkstjärnan Fröken Snusk. I år smygstartar Dansbandsveckan med en spelning i Tältet redan på lördagen!...
Biljetter till Guldklaven 2023 köper du här

Biljetterna släppta till Guldklaven!

Nu är biljetterna släppta till Guldklaven, den glittriga galan i Malung när Dansbands-Sverige tar emot priser. 16 juli blir en kväll späckad av underhållning av högsta klass! ...
Malungs camping under dansbandsveckan

Campa på dansbandsveckan!

Boka din plats på Malungs camping inför Dansbandsveckan vecka 29! Med 2 000 platser och dansbussar varje kväll är det den perfekta festivalplatsen. Boka nu på Malungs Camping's hemsida....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.