5 saker du inte får missa på Dansbandsveckan

Här är några av höjdpunkterna i Malung vecka 29.

Västerdalsträffen – bilträffen för alla vackra klassiska bilar, och även motorcyklar och lådbilar(!). Kanske har du själv en skönhet att visa upp?

Dansskola – med Tony Irving och Cecilia Ehrling. Alltid lika populärt, passa på att lära dig en ny dans eller finslipa tekniken i år!

82 dansband – 2019 års uppställning består av 82 otroligt svängiga band som garanterat kommer att få dig att ryckas med och ut på dansgolvet.

6 dansbanor – Våra dansbanor har fått uppleva mycket genom åren och vi hoppas fylla dem med lika många fina minnen nästa sommar! Våra golv är specialbyggda i extra tåligt trä, som ger massor med sväng.

Grönlandsparken – Det är här det händer på dagtid. Massor av härlig underhållning och musik utlovas, här finns något för alla!

Fler nyheter och artiklar

Nomineringarna till Guldklaven 2024 släppta

Söndagen den 14 juli kl 18.30 i Orrskogens Folkets Park, och i efterhand i Sveriges Radio P4, delas Sveriges viktigaste dansbandspriser ut. Nu offentliggörs årets nomineringar. ...

Du får ta med väskan till Orrskogen

Som du kanske vet har polisen infört väskförbud på större evenemang i Sverige. Men Dansbandsveckan i Malung har fått dispens från förbudet och du som besökare får ta med dig en väska som max får ha måtten 40*40*20cm. ...

Vikingarna gör sin sista spelning under Dansbandsveckan 2024

Vikingarna har spelat dansbandsmusik sedan 1958 och är Sveriges i särklass främsta dansband genom tiderna. De gör sin sista offentliga spelning i Sverige under invigningen av Dansbandsveckan 2024, söndagen den 14 juli klockan 13.00, på Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken i Malung....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.