Ny samarbetspartner: “Vi älskar folks passioner”

Dansbandsveckan har fått en ny samarbetspartner: Kundkraft! 

– Det känns fantastisk kul att få utveckla ett samarbete med dem, säger Lars Bälter på Dansbandsveckan.

Nyligen blev det klart att Kundkraft blir en ny samarbetspartner till Dansbandsveckan. 

– Vi samarbetar med Dansbandsveckan för att vi älskar folks passioner. Vi hjälper folk med deras förhandlande av elavtal just för att de vill lägga sin tid och pengar på annat. De flesta svenskar är totalt ointresserade av elavtal och därför finns vi, säger Anders Bergmark, marknadschef på Kundkraft. 

För att få ett bra elpris så krävs det att man är aktiv och byter bolag med jämna mellanrum. De flesta svenskar är dock helt ointresserade av elavtal och därför finns Kundkraft. 

– Vi förhandlar med elbolagen åt 120 000 svenskar och byter elavtal åt dem en gång per år. På så sätt får våra medlemmar ett nedpressat elpris år efter år utan att behöva engagera sig. Att vara med i Kundkraft är helt gratis och Kundkraft tar alltid bort elbolagens fasta avgifter på elhandelspriset, säger Anders Bergmark. 

Det blev också nyligen klart att Landshypotek Bank kommer att fortsätta att samarbeta med Dansbandsveckan. 

– De träffade många av våra dansbesökare i somras och gjorde en häftig satsning i Grönlandsparken: en friggebod designad av Larz-Kristerz och en mobil dansstudio i området som de kallade “Buggebo”. De har skrivit på för tre år till, det känns roligt att få jobba långsiktigt med dem. 

Räkna med att se såväl Kundkraft, som Landshypotek Bank och Dansbandsveckans tredje samarbetspartner Viking Line i Grönlandsparken i sommar!

På bilden syns glada danspar under Danssveckan 2019 och längst upp till vänster: Lars Bälter, Dansbandsveckan, Anders Bergman, Kundkraft
Anders Kaijser, Kundkraft och Bertil Elfström, Dansbandsveckan. 

Fler nyheter och artiklar

Sommarens danskurser

Nu är biljetterna och ute till sommarens danskurser. Under Dansbandsveckan i sommar kan du både slipa till tekniken och testa helt nya dansstilar. ...

Gammaldansen har fått ett uppsving!

Intresset ökar för traditionell gammaldans och i maj anordnas en hel gammaldansweekend i Malung. – Många som dansar modern dans vill vidga sina vyer och testa något annat. Gammaldansen är också ett härligt kulturarv som vi vill värna om, säger dansläraren P-A Sköld....

Stark försäljningsstart inför Dansbandsveckan 2024

Många har valt att köpa biljetter inför Dansbandsveckan 2024 redan nu. Försäljningskampanjen som genomfördes mellan 1 oktober och 31 december 2023 slog väl ut med en försäljningsökning på 38 procent, jämfört med försäljningen året innan....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.