Ny samarbetspartner: “Vi älskar folks passioner”

Dansbandsveckan har fått en ny samarbetspartner: Kundkraft! 

– Det känns fantastisk kul att få utveckla ett samarbete med dem, säger Lars Bälter på Dansbandsveckan.

Nyligen blev det klart att Kundkraft blir en ny samarbetspartner till Dansbandsveckan. 

– Vi samarbetar med Dansbandsveckan för att vi älskar folks passioner. Vi hjälper folk med deras förhandlande av elavtal just för att de vill lägga sin tid och pengar på annat. De flesta svenskar är totalt ointresserade av elavtal och därför finns vi, säger Anders Bergmark, marknadschef på Kundkraft. 

För att få ett bra elpris så krävs det att man är aktiv och byter bolag med jämna mellanrum. De flesta svenskar är dock helt ointresserade av elavtal och därför finns Kundkraft. 

– Vi förhandlar med elbolagen åt 120 000 svenskar och byter elavtal åt dem en gång per år. På så sätt får våra medlemmar ett nedpressat elpris år efter år utan att behöva engagera sig. Att vara med i Kundkraft är helt gratis och Kundkraft tar alltid bort elbolagens fasta avgifter på elhandelspriset, säger Anders Bergmark. 

Det blev också nyligen klart att Landshypotek Bank kommer att fortsätta att samarbeta med Dansbandsveckan. 

– De träffade många av våra dansbesökare i somras och gjorde en häftig satsning i Grönlandsparken: en friggebod designad av Larz-Kristerz och en mobil dansstudio i området som de kallade “Buggebo”. De har skrivit på för tre år till, det känns roligt att få jobba långsiktigt med dem. 

Räkna med att se såväl Kundkraft, som Landshypotek Bank och Dansbandsveckans tredje samarbetspartner Viking Line i Grönlandsparken i sommar!

På bilden syns glada danspar under Danssveckan 2019 och längst upp till vänster: Lars Bälter, Dansbandsveckan, Anders Bergman, Kundkraft
Anders Kaijser, Kundkraft och Bertil Elfström, Dansbandsveckan.