Missa inte Buggebo i sommar!

På Landshypotek Banks (vår nya sponsor!) område ”Buggebo” kan du dansa loss med dina vänner och få en egen dansfilm under Dansbandsveckan i sommar.

Landshypotek Bank har även skänkt en friggebod specialdesignad av Larz-Kristerz. Bandets drömhem fångad i en friggebod kommer under Dansbandsveckan att ligga uppe för budgivning på Tradera och intäkterna från auktionen kommer oavkortat att gå till välgörenhet!

– Vi hoppas få chans att möta en massa glada, danssugna och engagerade människor. Det är fantastiskt att bli en del av den rörelse som både veckan och hela Dansbandssverige är. Vi vill möta dansbandspubliken och lära oss mer, men hoppas också att redan under första året kunna bidra till att höja festivalupplevelsen för besökarna, säger Tomas Uddin hos Landshypotek Bank.

I snart 200 år har Landshypotek Bank varit med och stöttat företagare som är verksamma inom jord och skog. Allt med utgångspunkten att hela landet ska leva. Numera erbjuder banken dessutom lån till hus för boende i hela landet.

Banken känner samhörighet med Dansbandsveckan och i våras gick man ut med nyheten om samarbetet . Banken har sedan dess även inlett ett samarbete med Larz-Kristerz, där bandmedlemmarnas tolkning av ”hemmet” kommer att märkas på årets Dansbandsvecka, men också i filmer som går att ta del av innan årets vecka.

– Ofta möter vi ett ensidigt storstadsfokus i synen på vad som driver Sverige framåt, något som missar allt det liv och all den kraft som finns runt om i landet. Dansbandsveckan är ett lysande exempel på engagemang som skapar arbetstillfällen och bidrar till turistnäring, kommunintäkter och ortens idrottsklubbar. Vi fokuserar på motsvarande sätt på livet utanför de tre största städerna, på livet och hemmen runt om i landet, berättar Tomas Uddin.

Landshypotek Bank har liksom Dansbandsveckan vuxit fram från oväntat håll. Där andra banker ägs av ett anonymt fåtal, ägs Landshypotek Bank av 39 000 jord- och skogsbrukare. Istället för att fokusera på kvartalsrapporter, fokuserar den här banken på att vara kundnära och ge tillbaka till sina medlemmar. Nu har dessutom fler än medlemmarna möjlighet att med huslån och sparande ta del av en bank som finns för att möjliggöra för svensk mat, öppna landskap och välskötta skogar.

Under Dansbandsveckan finns Landshypotek Bank på plats i Grönlandsparken. På Landshypotek Banks område ”Buggebo” kan du dansa loss med dina vänner och få en egen dansfilm till din mejladress eller att lägga på sociala medier.

Landshypotek Bank har även skänkt en friggebod specialdesignad av Larz-Kristerz. Bandets drömhem fångad i en friggebod kommer under Dansbandsveckan att ligga uppe för budgivning på Tradera och intäkterna från auktionen kommer oavkortat att gå till välgörenhet. Redan nu kan du ta del av filmerna med Larz-Kristerz.
Sedan vill banken träffa så många som möjligt i Grönlandsparken.

– Kom förbi Buggebo! Prata med oss, dansa i vårt Buggebås och buda på friggeboden! Hoppas vi ses där, avslutar Tomas Uddin.

Fler nyheter och artiklar

Banden som spelar i Tältet under Dansbandsveckan 2023

Banden som spelar i Tältet 2023

Nu har banden släppts som spelar i Tältet under Dansbandsveckan i sommar. Några av Sveriges mest rutinerade coverband ska äntra scenen, plus Epa-dunkstjärnan Fröken Snusk. I år smygstartar Dansbandsveckan med en spelning i Tältet redan på lördagen!...
Biljetter till Guldklaven 2023 köper du här

Biljetterna släppta till Guldklaven!

Nu är biljetterna släppta till Guldklaven, den glittriga galan i Malung när Dansbands-Sverige tar emot priser. 16 juli blir en kväll späckad av underhållning av högsta klass! ...
Malungs camping under dansbandsveckan

Campa på dansbandsveckan!

Boka din plats på Malungs camping inför Dansbandsveckan vecka 29! Med 2 000 platser och dansbussar varje kväll är det den perfekta festivalplatsen. Boka nu på Malungs Camping's hemsida....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.