Missa inte Buggebo i sommar!

På Landshypotek Banks (vår nya sponsor!) område ”Buggebo” kan du dansa loss med dina vänner och få en egen dansfilm under Dansbandsveckan i sommar.

Landshypotek Bank har även skänkt en friggebod specialdesignad av Larz-Kristerz. Bandets drömhem fångad i en friggebod kommer under Dansbandsveckan att ligga uppe för budgivning på Tradera och intäkterna från auktionen kommer oavkortat att gå till välgörenhet!

– Vi hoppas få chans att möta en massa glada, danssugna och engagerade människor. Det är fantastiskt att bli en del av den rörelse som både veckan och hela Dansbandssverige är. Vi vill möta dansbandspubliken och lära oss mer, men hoppas också att redan under första året kunna bidra till att höja festivalupplevelsen för besökarna, säger Tomas Uddin hos Landshypotek Bank.

I snart 200 år har Landshypotek Bank varit med och stöttat företagare som är verksamma inom jord och skog. Allt med utgångspunkten att hela landet ska leva. Numera erbjuder banken dessutom lån till hus för boende i hela landet.

Banken känner samhörighet med Dansbandsveckan och i våras gick man ut med nyheten om samarbetet . Banken har sedan dess även inlett ett samarbete med Larz-Kristerz, där bandmedlemmarnas tolkning av ”hemmet” kommer att märkas på årets Dansbandsvecka, men också i filmer som går att ta del av innan årets vecka.

– Ofta möter vi ett ensidigt storstadsfokus i synen på vad som driver Sverige framåt, något som missar allt det liv och all den kraft som finns runt om i landet. Dansbandsveckan är ett lysande exempel på engagemang som skapar arbetstillfällen och bidrar till turistnäring, kommunintäkter och ortens idrottsklubbar. Vi fokuserar på motsvarande sätt på livet utanför de tre största städerna, på livet och hemmen runt om i landet, berättar Tomas Uddin.

Landshypotek Bank har liksom Dansbandsveckan vuxit fram från oväntat håll. Där andra banker ägs av ett anonymt fåtal, ägs Landshypotek Bank av 39 000 jord- och skogsbrukare. Istället för att fokusera på kvartalsrapporter, fokuserar den här banken på att vara kundnära och ge tillbaka till sina medlemmar. Nu har dessutom fler än medlemmarna möjlighet att med huslån och sparande ta del av en bank som finns för att möjliggöra för svensk mat, öppna landskap och välskötta skogar.

Under Dansbandsveckan finns Landshypotek Bank på plats i Grönlandsparken. På Landshypotek Banks område ”Buggebo” kan du dansa loss med dina vänner och få en egen dansfilm till din mejladress eller att lägga på sociala medier.

Landshypotek Bank har även skänkt en friggebod specialdesignad av Larz-Kristerz. Bandets drömhem fångad i en friggebod kommer under Dansbandsveckan att ligga uppe för budgivning på Tradera och intäkterna från auktionen kommer oavkortat att gå till välgörenhet. Redan nu kan du ta del av filmerna med Larz-Kristerz.
Sedan vill banken träffa så många som möjligt i Grönlandsparken.

– Kom förbi Buggebo! Prata med oss, dansa i vårt Buggebås och buda på friggeboden! Hoppas vi ses där, avslutar Tomas Uddin.

Fler nyheter och artiklar

Gammaldansen har fått ett uppsving!

Intresset ökar för traditionell gammaldans och i maj anordnas en hel gammaldansweekend i Malung. – Många som dansar modern dans vill vidga sina vyer och testa något annat. Gammaldansen är också ett härligt kulturarv som vi vill värna om, säger dansläraren P-A Sköld....

Stark försäljningsstart inför Dansbandsveckan 2024

Många har valt att köpa biljetter inför Dansbandsveckan 2024 redan nu. Försäljningskampanjen som genomfördes mellan 1 oktober och 31 december 2023 slog väl ut med en försäljningsökning på 38 procent, jämfört med försäljningen året innan....

Vikingarna gör sin sista spelning under Dansbandsveckan 2024

Vikingarna har spelat dansbandsmusik sedan 1958 och är Sveriges i särklass främsta dansband genom tiderna. De gör sin sista offentliga spelning i Sverige under invigningen av Dansbandsveckan 2024, söndagen den 14 juli, på Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken i Malung....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.