Landshypotek tillbaka i Malung tillsammans med vännerna i Larz Kristerz

Sedan 2019 är Landshypotek Bank stolt partner till Svenska Dansbandsveckan. Samma år inleddes samarbetet med det folkkära dansbandet Larz Kristerz. Nu ser vi fram emot att träffa alla besökare i Grönlandsparken tillsammans igen där det kommer att bjudas på både roliga aktiviteter och skönt häng.

Planeringen pågår in i det sista inför sommarens svängigaste evenemang.

– Efter två år av digitala pandemisändningar ser vi fram emot att möta alla som gästar den folkliga och festliga dansbandsveckan i Malung igen, säger Anna Berglund, marknadsprojektledare på Landshypotek Bank.

Tillsammans med kollegorna på bankens marknads- och kommunikationsenhet, Brand Engagement-byrån Minnesota Communication och Larz Kristerz har idéer bollats fram och tillbaka för att välkomna alla som besöker Grönlandsparken i Malung på bästa sätt i en miljö där det kommer att bjudas på både roliga aktiviteter och skönt häng.

Roliga aktiviteter bjuds i Grönlandsparken

Landshypotek är på plats alla dagar (söndag 17 juli – lördag 23 juli) för att återuppta kontakten med dansbandspubliken och ge fler möjligheten att bekanta sig med hela landets bank, det vi står för och erbjuder under roliga och avslappnade former.

Här kommer besökarna bland annat kunna dela med sig av sin egen hjärteplats någonstans i Sverige på den manshöga kartan som byggs upp i montern, fota sig själva mot Larz Kristerz-väggen, pussla tillsammans och testa sina kunskaper om vårt avlånga land i ett quiz som görs via mobilen.

– Larz Kristerz jordnära inställning och landsbygdsförankring gör dem till en perfekt match för banken. Såklart kommer vi även i år att gästas av våra vänner i hela landets band, så håll utkik om du är på plats, tipsar Anna.

Landshypoteks samarbete med Larz Kristerz har tidigare bland annat resulterat i den populära friggeboden, kallad Buggebo, som designades av bandmedlemmarna och kunde besökas på dansbandsveckan 2019. Den auktionerades sedan ut till förmån för Musikhjälpen. Och när pandemin gjorde att publiken inte kunde komma till Malung arrangerade Landshypotek istället tävlingen Hem till dig där det gick att vinna en egen spelning med bandet, live över nätet.

Har du vägarna förbi Malung är du varmt välkommen att hälsa på.

Hela landets bank. Sedan 1836.
Som stolt huvudpartner till Dansbandsveckan ser vi mycket fram emot att äntligen få träffas igen. Vi är på plats i Grönlandsparken alla dagar och har även bjudit in våra vänner i Larz Kristerz till oss. Välkommen förbi du också för att dela med dig av ditt eget speciella hjärteställe någonstans i Sverige eller testa hur bra koll du har på hela landet i vårt quiz. På landshypotek.se kan du läsa mer om vad vi har att erbjuda.

Fler nyheter och artiklar

Några av banden som kommer att spela på Dansbandsveckan 2024

Programmet släppt för Dansbandsveckan 2024!

Nu släpps banden för Dansbandsveckan sommaren 2024. Programmet är fullspäckat av publikfavoriter som Lasse Stefanz, Donnez, Streaplers och årets dansband Fernandoz. En nyhet är dansbandet Avant från Piteå som spelar för första gången på Dansbandsveckan i Malung....

Gammaldansweekend 22-24 september

Missa inte Dansbandsveckans Gammeldansweekend i Malung! P-A och Marie Sköld leder inspirerande danskurser och på dansbanorna spelar Järnbrukarna, Alvenfors, Diggarna, EMG, Rent Drag och Charlies!...

Friskt kranvatten under Dansbandsveckan

Vatten & Avfall i Malung-Sälen AB, Vamas, tar ställning för en bättre miljö och serverar färskt och lokalproducerat kranvatten i stället för flaskvatten under Dansbandsveckan....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.