Missa inte digitala dansbandsveckan!

Även om det inte blir någon traditionell Dansbandsvecka i Malung i år, kommer Dansbandsveckan att bjuda på Digitala Dansbandsveckan 13-18 juli, med sändningar på Facebook fyllda med intervjuer, dansbandsmusik och guldkorn från tidigare Dansbandsveckor.

Måndag den 13 juli till fredag den 17 juli sänds programmet “Dansa hemma” i SVT mellan kl. 18.30–19.30. Där blir det livekonserter med några av Sveriges populäraste dansband: Casanovas, Martinez, Larz Kristerz, Streaplers och Blender.

Direkt efter SVT:s sändningar, blir det livesändning på Dansbandsveckans Facebook-sida kl. 19.30–20.15. Det blir eftersnack med banden som medverkat i SVT under veckan, dansbandsmusik, tävlingar, intervjuer med följare, dansbandsprofiler och digital danskurs med Tony Irving.

– Det oerhört viktigt att hålla kontakten med dansgästerna och följarna även om det inte blir någon traditionell Dansbandsvecka i år. På det här sättet bjuds publiken på massor med härlig underhållning med fokus på dansband, säger Lars Bälter, marknadschef på Dansbandsveckan.

Lördag 18 juli blir det en nostalgisändning på Dansbandsveckans Facebooksida mellan kl. 19.30–21,00 med guldkorn och tillbakablickar på dansen från Folkets Park Orrskogen och programmet från Scenen i Grönlandsparken under 34 år och Guldklavens 20 första år. Det blir också auktion på dansbandsprylar, intervjuer och andra dansrelaterade reportage.

Digitala Dansbandsveckan är möjlig att genomföra tack vare ett samarbete mellan Landshypotek Bank och Dansbandsveckan i Malung. Landshypotek Bank är sedan 2019 stolt partner till Dansbandsveckan och exklusiv presentatör av Digitala Dansbandsveckan 2020. Programledare är Mats Ingels, känd radioröst från Sveriges Radio som dessutom är väl insatt i dansbandsbranschen. Han hoppas att du som tittare vill dela med dig av sina bästa minnen från Dansbandsveckans 34 första år och även filma när du dansar hemma i vardagsrummet, i trädgården eller kanske på badstranden!

Lägg in dina dansbilder på instagram: #digitaladansbandsveckan och maila dina dansfilmer och minnen till dans@dansbandsveckan.se

Digitala Dansbandsveckan presenteras i samarbete med Landshypotek Bank 

Se programmet för veckan.

Fler nyheter och artiklar

Banden som spelar i Tältet under Dansbandsveckan 2023

Banden som spelar i Tältet 2023

Nu har banden släppts som spelar i Tältet under Dansbandsveckan i sommar. Några av Sveriges mest rutinerade coverband ska äntra scenen, plus Epa-dunkstjärnan Fröken Snusk. I år smygstartar Dansbandsveckan med en spelning i Tältet redan på lördagen!...
Biljetter till Guldklaven 2023 köper du här

Biljetterna släppta till Guldklaven!

Nu är biljetterna släppta till Guldklaven, den glittriga galan i Malung när Dansbands-Sverige tar emot priser. 16 juli blir en kväll späckad av underhållning av högsta klass! ...
Malungs camping under dansbandsveckan

Campa på dansbandsveckan!

Boka din plats på Malungs camping inför Dansbandsveckan vecka 29! Med 2 000 platser och dansbussar varje kväll är det den perfekta festivalplatsen. Boka nu på Malungs Camping's hemsida....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.