Dalakraft – ny samarbetspartner till Dansbandsveckan

Energi och kraft. Det är två gemensamma nämnare mellan elhandelsbolaget Dalakraft och Dansbandsveckan i Malung, som just inlett ett samarbete.

– Vi har mycket gemensamt och är jätteglada för vår nya samarbetspartner, säger Lars Bälter, marknadschef på Dansbandsveckan.

Dalakraft är ett elhandelsbolag som säljer el och bredband, tjänster kring solenergi och laddning av elbil till privatpersoner och företag. De jobbar också aktivt med sponsring och ett samarbete med Dansbandsveckan har nu blivit verklighet.

– Vi strävar alltid efter att bidra till ett livskraftigt Dalarna genom olika engagemang. Vi älskar Dalarna och alla krafter som ”får det att hända”. Att kroka arm med Dansbandsveckan i Malung känns väldigt naturligt för oss. De arrangerar ett i högsta grad energigivande Dalaevent, dessutom i lilla Malung där vi har ett av våra lokalkontor. Vi ser med glädje fram emot vårt första gemensamma verksamhetsår, säger Rita Adolfsen, marknadschef på Dalakraft.

Dalakraft jobbar mycket med aktivering tillsammans med sina samarbetspartners.

– Vi vill alltid hitta samverkansformer som aktiverar, engagerar och genererar något för våra respektive kundgrupper. I fallet Dansbandsveckan tänker vi oss bland annat gemensamma tävlingar och aktiviteter under hela året. Självklart ska vi vara på plats under Dansbandsveckan och tänker också förlägga utdelningen av vårt stipendium Ung Dalakraft till vecka 29 i Malung, berättar kommunikationschefen Andreas Thunmarker.

Även från Dansbandsveckans sida är man helt inne på gemensam aktivering:

– Vi vill gärna spinna vidare på tankarna om energi och kraft – det är ju det vi båda hanterar, oavsett om vi talar om el och energi eller sommarljumma danskvällar.Vi är glada och stolta över att Dalakraft valt Dansbandsveckan som partner. Du som besökare kommer definitivt märka av Dalakrafts närvaro både under vecka 29 och under året, säger Lars Bälter, marknadschef på Dansbandsveckan.

Fler nyheter och artiklar

Gammaldansen har fått ett uppsving!

Intresset ökar för traditionell gammaldans och i maj anordnas en hel gammaldansweekend i Malung. – Många som dansar modern dans vill vidga sina vyer och testa något annat. Gammaldansen är också ett härligt kulturarv som vi vill värna om, säger dansläraren P-A Sköld....

Stark försäljningsstart inför Dansbandsveckan 2024

Många har valt att köpa biljetter inför Dansbandsveckan 2024 redan nu. Försäljningskampanjen som genomfördes mellan 1 oktober och 31 december 2023 slog väl ut med en försäljningsökning på 38 procent, jämfört med försäljningen året innan....

Vikingarna gör sin sista spelning under Dansbandsveckan 2024

Vikingarna har spelat dansbandsmusik sedan 1958 och är Sveriges i särklass främsta dansband genom tiderna. De gör sin sista offentliga spelning i Sverige under invigningen av Dansbandsveckan 2024, söndagen den 14 juli, på Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken i Malung....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.