Dalakraft – ny samarbetspartner till Dansbandsveckan

Energi och kraft. Det är två gemensamma nämnare mellan elhandelsbolaget Dalakraft och Dansbandsveckan i Malung, som just inlett ett samarbete.

– Vi har mycket gemensamt och är jätteglada för vår nya samarbetspartner, säger Lars Bälter, marknadschef på Dansbandsveckan.

Dalakraft är ett elhandelsbolag som säljer el och bredband, tjänster kring solenergi och laddning av elbil till privatpersoner och företag. De jobbar också aktivt med sponsring och ett samarbete med Dansbandsveckan har nu blivit verklighet.

– Vi strävar alltid efter att bidra till ett livskraftigt Dalarna genom olika engagemang. Vi älskar Dalarna och alla krafter som ”får det att hända”. Att kroka arm med Dansbandsveckan i Malung känns väldigt naturligt för oss. De arrangerar ett i högsta grad energigivande Dalaevent, dessutom i lilla Malung där vi har ett av våra lokalkontor. Vi ser med glädje fram emot vårt första gemensamma verksamhetsår, säger Rita Adolfsen, marknadschef på Dalakraft.

Dalakraft jobbar mycket med aktivering tillsammans med sina samarbetspartners.

– Vi vill alltid hitta samverkansformer som aktiverar, engagerar och genererar något för våra respektive kundgrupper. I fallet Dansbandsveckan tänker vi oss bland annat gemensamma tävlingar och aktiviteter under hela året. Självklart ska vi vara på plats under Dansbandsveckan och tänker också förlägga utdelningen av vårt stipendium Ung Dalakraft till vecka 29 i Malung, berättar kommunikationschefen Andreas Thunmarker.

Även från Dansbandsveckans sida är man helt inne på gemensam aktivering:

– Vi vill gärna spinna vidare på tankarna om energi och kraft – det är ju det vi båda hanterar, oavsett om vi talar om el och energi eller sommarljumma danskvällar.Vi är glada och stolta över att Dalakraft valt Dansbandsveckan som partner. Du som besökare kommer definitivt märka av Dalakrafts närvaro både under vecka 29 och under året, säger Lars Bälter, marknadschef på Dansbandsveckan.