Banden som spelar i Tältet 2023

Banden som spelar i Tältet under Dansbandsveckan 2023

Nu har banden släppts som spelar i Tältet  under Dansbandsveckan i sommar. Några av Sveriges mest rutinerade coverband ska äntra scenen, plus Epa-dunkstjärnan Fröken Snusk. I år smygstartar Dansbandsveckan med en spelning i Tältet redan på lördagen!

I Tältet vid Grönlandsparken i centrala Malung spelar några av Sveriges bästa coverband varje år. Många av dem kan du mycket väl ha hört på en after ski eller en after beach någonstans i Sverige. En DJ är också på plats och spelar musik varje kväll fram till midnatt.

En nyhet för i år är att den första spelningen sker redan på lördagen den 15 juli.

–Då kommer hemmasönerna från Malung, Partypolarna. Det blir en fartfylld och härlig start på veckan, säger Anders Nilsson, bokningsansvarig för banden i Tältet.

På söndagen kommer Vi 3 till Tältet. De spelar allt från hits med Roxette till rockcovers. I våras släppte de även den egna singeln: ”Vi minns inget från igår.”

Dagen efter, på måndagen äntrar Pex & the Boys scenen i Tältet. De är ett av Skånes bästa dans- och partyband.  Som dansband heter de Perikles, som partyband Pex & the Boys. Klassikern ”Var ska vi sova i natt” är en av deras största hits.

På tisdagen kommer Fröken Snusk och spelar för första gången i Tältet i Malung. Hon slog igenom under förra året och hennes låt ”Rid mig som en dalahäst” har legat etta som den mest spelade låten i Sverige på Spotifty. Hon uppträder i rånarluva och sjunger inte helt rumsrena texter i Epa-dunktappning.

–Hon är en populär artist som kan locka en stor publik. Kul att hon kommer till oss, säger Anders Nilsson.

På onsdagskvällen förgyller  Dansbandskungen kvällen i Tältet. Han har producerat många dansbandslåtar och sjunger nu både sina egna dansbandslåtar med humoristiska texter och covers.

–Dansbandskungen har verkligen glimten i ögat, säger Anders Nilsson.

Dagen efter avlöses han av SNSB, Sveriges Näst Snyggaste Band, ett starkt coverband som har spelat mycket på afterski och after beach runtom i landet och brukar skapa en fantastisk stämning.

Fredagskvällen står Partypatrullen för och veckan avslutas med bandet Vi är på gång- svenska hits. Det blir en stark avslutning med två tungviktare på coverbandscenen.

–De spelar massor med hits som drar mycket folk. Det blir en perfekt avslutning med garanterat hög stämning. Välkommen till Malung i sommar, avslutar Anders Nilsson. 

Banden som spelar i Tältet vid Grönlandsparken v. 29, kl 20.00:

Lördag 15 juli Partypolarna

Söndag 16 juli Vi3

Måndag 17 juli Pex and the boys

TIsdag 18 juli Fröken snusk

Onsdag 19 juli Dansbandskungen

Torsdag 20 juli SNSB

Fredag 21 juli Partypatrullen

Lördag 22 juli Vi är på gång – svenska hits

Fler nyheter och artiklar

Några av banden som kommer att spela på Dansbandsveckan 2024

Programmet släppt för Dansbandsveckan 2024!

Nu släpps banden för Dansbandsveckan sommaren 2024. Programmet är fullspäckat av publikfavoriter som Lasse Stefanz, Donnez, Streaplers och årets dansband Fernandoz. En nyhet är dansbandet Avant från Piteå som spelar för första gången på Dansbandsveckan i Malung....

Gammaldansweekend 22-24 september

Missa inte Dansbandsveckans Gammeldansweekend i Malung! P-A och Marie Sköld leder inspirerande danskurser och på dansbanorna spelar Järnbrukarna, Alvenfors, Diggarna, EMG, Rent Drag och Charlies!...

Friskt kranvatten under Dansbandsveckan

Vatten & Avfall i Malung-Sälen AB, Vamas, tar ställning för en bättre miljö och serverar färskt och lokalproducerat kranvatten i stället för flaskvatten under Dansbandsveckan....
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.