Banden som skapar stämningen i Tältet i sommar

Nu är det klart vilka band som kommer att spela i Tältet i Grönlandsparken under Dansbandsveckan. Det blir allt från somriga Tomas Ledin-hits med JUST NU (Ledin Tribute) till sköna dansbandslåtar med Scotts. Varje kväll kl 20 blir det en härlig scenshow, en perfekt uppladdning inför dansen på Orrskogen. 

På dagarna fylls tältet i Grönlandsparken (stadsparken i centrala Malung)  med mat och dryck mellan kl. 11.00-23.00. Kl. 20.00 är det scenshow till några av Sveriges bästa coverband, något som garanterar härlig stämning under sommarkvällarna.

Banden som spelar i år är:

Söndag 14/7: SCOTTS

Måndag 15/7: PEX AND THE BOYS

Tisdag 16/7: AFTERBEACH

Onsdag 17/7: JUST NU (LEDIN TRIBUTE)

Torsdag 18/7: MIDNIGHT EXPRESS

Fredag 19/7: PARTYPATRULLEN

Lördag 20/7: PARTYPOLARNA

Det kommer att gå bussar mellan Orrskogen och Grönlandsparken, för den som behöver vila fötterna en stund!

Fler nyheter och artiklar

Vikingarna gör sin sista spelning under Dansbandsveckan 2024

Vikingarna har spelat dansbandsmusik sedan 1958 och är Sveriges i särklass främsta dansband genom tiderna. De gör sin sista offentliga spelning i Sverige under invigningen av Dansbandsveckan 2024, söndagen den 14 juli klockan 13.00, på Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken i Malung....

Dansbandsveckan i din ficka

Du vet väl att du kan ladda ned Dansbandsveckans app?...

Dansbandsvärldens Oscarsgala – Guldklaven

Varje år delas Guldklaven ut till några av de bästa dansbanden i Sverige. Guldklaven är Dansbandsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan och den glittriga galan hålls alltid i Malung under Dansbandsveckans första kväll! ...
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.