Arvingarna inviger Dansbandsveckan 2023

Arvingarna inviger Dansbandsveckan 2023

Söndag 16 juli är det invigning av Dansbandsveckan i Malung. I år kommer  Arvingarna göra en exklusiv invigningskonsert från Scenen i Grönlandsparken.

Arvingarna är ett av Sveriges bästa dansband som på senare år uppträtt i konserthus och krogshower istället för att turnera mellan dansställen. Bandet bildades 1989. Deras absolut största framgång var när de 1993 deltog i Svenska Melodifestivalen med låten ”Eloise” som vann och därmed fick representera Sverige i Eurovision Song Contest. Internationellt har låten blivit en stor hit. Arvingarna har vunnit tre grammisar, har haft ett 20-tal låtar på Svensktoppen och varit med i Melodifestivalen sex gånger. Just nu är de aktuella med showen ”I love Arvingarna.”

–  Vi är så glada att Arvingarna kommer till Malung i sommar. Arvingarna är ett fantastiskt dansband, som har en mängd härliga dansbandshits på sin repertoar, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan.

Arvingarna kommer att ha en konsert i samband med invigningen av Dansbandsveckan söndagen den 16 juli kl 13.

Fler nyheter och artiklar

Vikingarna gör sin sista spelning under Dansbandsveckan 2024

Vikingarna har spelat dansbandsmusik sedan 1958 och är Sveriges i särklass främsta dansband genom tiderna. De gör sin sista offentliga spelning i Sverige under invigningen av Dansbandsveckan 2024, söndagen den 14 juli klockan 13.00, på Bertil Elfströms scen i Grönlandsparken i Malung....

Dansbandsveckan i din ficka

Du vet väl att du kan ladda ned Dansbandsveckans app?...

Dansbandsvärldens Oscarsgala – Guldklaven

Varje år delas Guldklaven ut till några av de bästa dansbanden i Sverige. Guldklaven är Dansbandsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan och den glittriga galan hålls alltid i Malung under Dansbandsveckans första kväll! ...
Vi har just nu problem med biljettbutiken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.