Årets danskurser släppta

Testa att ta några nya danssteg under Dansbandsveckan i Malung. På dagarna hålls inspirerande kurser både för nybörjare och erfarna i Folkets Park Orrskogen. I år bjuder Tony Irving och hans kollega Cecilia Ehrling Danermark på en ny danskurs under Dansbandsveckan: Slow Dance! 

– Dansbanden spelar många härliga rytmer och det är väldigt tydligt när det är bugg och när det är foxtrot. Men vad händer när det är en långsam ballad? Du kan dansa bugg, foxtrot, du kan ta inspiration från rumba, tango. Det finns oändliga möjligheter när du dansar till en ballad, säger Tony Irving. 

Under klassen i Slow Dance kommer du att få en bättre förståelse för hur du kan dansa, få bättre teknik och fler rörelser till långsamma låtar. Allt lärs ut med hjälp av moderna danstekniker.

Förutom kurser i Slow Dance hålls också kurser i swing, bugg och foxtrot. Dessutom leder Marie och P-A Sköld inspirerande kurser i gammeldans, såsom schottis, polka och vals. Du köper en biljett till danskurserna för en dag och så kan du testa vilka danskurser du vill! Biljetterna kostar 120 kronor.