Konserter i Orrskogen

FREDAG 20 JULI LÖRDAG 21 JULI

Rockabilly, country och blues. I sommar breddar Dansbandsveckan sin repertoar och du kommer att kunna njuta av ett flertal artister som bjuder på mäktiga konserter i Orrskogen.

John Lindberg Trio är först ut och spelar fredagen den 20 juli kl 18.30. Bandet är svenskt och spelar en blandning av rockabilly, country och rock´n roll. Gruppen inspireras av rockikoner som Elvis Presley och Chuck Berry.

Samma kväll spelar TT Grace, ett gäng unga killar som levererar glad rockabilly, med influenser  av Elvis och The Boppers.

På lördagen den 21 juli är det dags för A.K & The Brotherhood: musiker från Småland och Blekinge. De bjuder på mustig country och sköna singer-songwriterlåtar. Det är personligt och medryckande.

John Lindberg Trio
TT Grace
A.K & The Brotherhood

Natten mellan lördagen och söndagen kl 01 blir det en magisk midnattskonsert med Doug Seegers och Dylan Earl, båda från USA. Båda med rötterna i countrymusik.

Doug Seegers blev känd för Svenska folket när han upptäcktes av Jill Johnson och Magnus Carlson under en tv-inspelning av programmet “Jills veranda” i Nashville. Doug Seegers låt “Going down to the River” blev en stor hit i Sverige och han har spelat över 200 konserter här. Nu blir det premiär för honom på Dansbandsveckan.

Dylan Earl
Doug Seegers

Du som har veckokort eller 3-dagarsbiljett, som gäller torsdag- lördag går in utan extra kostnad på konserterna. Annars gäller vanlig kvällsentré. Biljett kan du köpa här.