slideId=200

Arrangemang – Lördag

Malungsfors Visfestival 12:00-00:00

Malungsfors visfestival eller ”Sveriges mysigaste festival” som den brukar kallas, är den perfekta uppladdningen inför Dansbandsveckan. Eller vad sägs om följande artistuppbåd: Sofia Karlsson, Ola Magnell, Patrik Isaksson, Jack Vreesweijk, Cajsastina Åkerström, Vokalgruppen Solala, Fröken Elvis samt en radda av unga ”up-cominig” artister. Visunderhållning nonstop är receptet som kryddas med gemytlig atmosfär, en imponerande servicevilja hos arrangörerna och en fantastisk paella från det vedeldade köket. Även i år blir det en tvådagars festival så ta chansen att uppleva festivalen som i år fick pris för ”Årets Arrangör” på Dalecarlia Music Awards.

Plats: Forsgläntan i Malungsfors, 11 km norr om Malung.
www.malungsforsvisfestival.se

Simmarfesten 2017

Lima idrottsförening bjuder in till ett heldagsevent som startar med brännbollsturnering där över 300 brännbollsspelare gör upp om bucklan. På kvällen anordnas middag och fest i Limedsforsens Folkets Park.

Plats: Limedsforsen Folkets Park

09:00 Brännbollsturnering

19:00 Middag och fest

22:00 Uppträdande av De Lyckliga Kompisarna & The Fastback

www.limaif.se

Arvselens levande fäbod 10:00-17:00

Arvselens fäbod är ett sommarparadis pulserande av liv, men en lugn oas för den som vill fly den myllrande dansbandsfesten för några timmar, uppleva närheten till djuren och naturen och avnjuta en kopp utsökt kokkaffe med dopp.

Plats: E 45 tre km österut mot Mora, skyltar mot Arvselen.

Entré: Vuxna 80 kr, Barn under 15 år 50 kr.

Trollungar gratis.

www.tapplars.se eller arvselen.se

Egedes Tivoli 11:00-18:00

Vid sidan av dansgolvet är det säkraste sättet att avnjuta en god yrsel ett besök på Egedes tivoli. Tivolit är dekorerat med tomtar och trollmålningar som barnen älskar.

Plats: Parkeringen vid Grönlandsparken