slideId=200

Arrangemang – Lördag

Intensivkurs – Get Inspired 13:00-15:00

En danskurs för dig som kan grunderna i bugg och som vill underhålla och utveckla din dans med inspiration kring turer och hur du kan få in andra dansstilar i buggen. Undervisningen anpassas efter gruppen. Ingen föranmälan krävs. Betalning sker på plats (Obs! Vi tar ej kort). Inget krav på egen partner, då vi dansar med cirkulering. Kom i god tid innan kursstart.

Vid de två tillfällena arbetar vi med:

- turer och turkombinationer, – musikanpassning

- inspiration och inslag av andra dansstilar

Pris: 250 kr

Plats: Blå hallen, idrottshallen vid Malung-Sälens gymnasieskola.

Information: Christin Löfstrand, Malungs DansStudio, tel 070- 240 13 24

Malungsfors Visfestival 12:00-00:00

”Sveriges mysigaste festival” firar 10 år och presenterar ett imponerande artistuppbåd. Eller vad sägs om Lasse Berghagen, Lill-Babs, Ronny Eriksson, Jakob Hellman, Sanna Carlstedt och Per Persson i sällskap av en hel rad andra välbekanta artister. Visunderhållning nonstop är receptet som kryddas med gemytlig atmosfär, en imponerande servicevilja hos arrangörerna och en fantastisk paella från det vedeldade köket. Med anledning av jubiléet startar visfestivalen redan på fredag kväll med bland annat Lalla Hansson, Harpo och en hyllningskonsert till Ted Gärdestad där Teds bror Kenneth kommer att medverka.

Plats: Forsgläntan i Malungsfors, 11 km norr om Malung.
www.malungsforsvisfestival.se

Simmarfesten 2016

Lima idrottsförening bjuder in till ett heldagsevent som startar med brännbollsturnering där över 300 brännbollsspelare gör upp om bucklan. På kvällen anordnas middag och fest i Limedsforsens Folkets Park med uppträdande av någon av Sveriges, om inte Världens, ledande artister.

Plats: Limedsforsen Folkets Park

09:00 Brännbollsturnering

19:00 Middag och fest

www.limaif.se

Arvselens levande fäbod 10:00-17:00

Arvselens fäbod är ett sommarparadis pulserande av liv, men en lugn oas för den som vill fly den myllrande dansbandsfesten för några timmar, uppleva närheten till djuren och naturen och avnjuta en kopp utsökt kokkaffe med dopp.

Plats: E 45 tre km österut mot Mora, skyltar mot Arvselen.

Entré: Vuxna 80 kr, Barn under 15 år 50 kr.

Trollungar gratis.

www.tapplars.se